Nyt grej fra Outdoorspecialisten.dk

Skrevet af den nov 28, 2014 i I do my run | 0 kommentarer

odsp

Nyt grej fra Outdoorspecialisten.dk

Jeg er virkelig glad for at kunne præsentere endnu en god samarbejdspartner, nemlig Outdoorspecialisten.dk. Jeg var i dag forbi dem, for at hente noget grej til især karpeturene. Når man ligger i bivvy og overnatter ved en sø, så er det nu altså rart at kunne lave noget varmt mad og ikke nøjes med rugbrødsmadderne. Skulle det være med mere end en overnatning, ja så er man endda næsten nødt til det.

De ting jeg var forbi for at hente i dag er følgende:

Montane Astro Ascent pants – http://www.outdoorspecialisten.dk/astro-asent-pants/

Ja de her har jo intet med bespisning at gøre, men ikke destro mindre bliver de et godt stykke tøj at have i arsenalet på turene. I første omgang ligner de et par almindelige regnbukser, men så snart man får dem i hænderne kan man godt mærke at det er mere end det. De her bukser er lavet for at kunne holde til noget. Så det gør ikke noget at man komme ned på knæene når de store fisk skal afkroges osv, da bukserne nok skal holde til det. Jeg vil primært bruge dem til at have med på de ture, hvor jeg ikke umiddelbart tænker at iføre mig regn/vandtætte bukser, men hvor vejret så kan være så omskifteligt at det bliver nødvendigt. Så vil disse være klar i tasken til at tage uden over mine bukser.

Edelrid DrangonII brænder – http://www.outdoorspecialisten.dk/edelrid-dragonii/

Det her er bræderen når det skal være pålidelig og nemt. Den vejer de beskedne 310 gram og kan yde op til 3000 watt. Samtidig har den indbygget tænder, så man ikke behøver medbringe tændstikker. Det er bare skide smart, hvis man er typen der godt kunne glemme sådan noget. Desuden har den indbygget vindskærm og er derfor ret effektiv selvom det skulle blæse lidt. Den kører på gasflasker med gevind og virker til at være utrolig stabil. Den er jeg sikker p,å at jeg bliver rigtig glad for.

Tatonka gryde- og pandesæt – http://www.outdoorspecialisten.dk/tatonka-cockset-regular/

Det her sæt skal bruges med den overstående brænder. Det er et smart lille sæt som består af to gryder på henholdsvis 0,9 og 1,3 liter, samt en pande. Det hele er lavet i stål og vil derfor være super god til at fordele varmen i forhold til aluminium. Størrelsen på gryderne passer godt til, at de skal bruges til at lave mad til en eller to mand. De er samtidig så små og kan pakkes ind i hinanden og derefter i en stofpose, så fylder de ikke meget. Alle gryder og pande har også smart håndtag, så de kan flyttes selv når de bliver varme.

Så nu er der altså ingen undskyld for ikke at få lavet noget ordentligt mad på de kommende ture. Jeg siger stor tak til Outdoorspecialisten for den gode vejledning og samarbejdet. Jeg synes I skulle tjekke deres hjemmeside ud og endnu bedre kigge forbi deres butik og få en god snak med ejeren.

odsp Logo jpg

Besvar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>