Vinter og forberedelser på næste sæson

Skrevet af den dec 17, 2015 i I do my run | 0 kommentarer

hardcore carper dk

Vinter og forberedelser til næste sæson

Det er off season for karpefiskeriet lige nu, og der er langt mellem karpeturene. Dels fordi det er koldt at sidde og vente en hel dag, men også fordi chancerne for fangst ikke er ret store på nuværende tidspunkt. Derfor bliver det mere og mere kortere ture efter gedder, som modsat karperne har højsæson lige nu og hele foråret.

Men off season giver også tid og mulighed for at planlægge og se frem mod næste sæson. Først og fremmest har mig og en fiskemakker fået booket en tur til Polen, hvor vi forhåbentligt for et par gode dage med godt fiskeri. Hvis det viser sig at være godt, så kunne det sagtens tænkes at være et sted vi kunne besøge et par gange hver sæson. Derudover har vi efter længere overvejelser startet vores eget lille team. Navnet kom sådan lidt af sig selv, da jeg lige er blevet promo team member for et engelsk undergrunds mærke kaldet Hardcore Carper. Vi fik så lov at bruge navnet i vores team navn, og hedder derfor “Team Hardcore Carper Denmark”. Det gør det ret nemt med teamtøj osv, da tøjet jeg i forvejen lige har bestilt jo så bærer vores teamnavn. Super.

En anden ting som off season giver mulighed for, er at opgradere udstyr og få shoppet lidt. Jeg har derfor fået købt blandt andet ny bivvy samt en ny baitboat (ses på nederste billede). Nu glæder jeg mig bare til at det bliver forår og jeg kan komme ud og prøve tingene af.

ny baitboat

Besvar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>