Den nye sø leverer igen!

Skrevet af den mar 26, 2017 i I do my run | 1 kommentarer

25 marts 1

Den nye sø leverer igen!

Jeg var på endnu en tur til den nye sø, som var destinationen på turen i mit sidste indlæg. Jeg var afsted med den samme fiskemakker som sidst, men derudover havde jeg min søn på 4 år med også. Han er begyndt at vise stor interesse for fiskeri og nok også bare meget det at komme med far. Han er begyndt at spørge om fiskegrej og har startet sin egen lille samling. Vejrudsigten til dagens tur lovede rigtig godt, men da vi fik læsset barrowen til og begyndte at gå mod søen måtte vi sande at det da blæste en del mere end hvad de havde lovet. Det var derfor en lidt lang tur i frisk vind og op af bakke med en stor oppakning samt en dreng på 4 år. Men der var ingen sure miner da vi kom frem til søen og vi havde så samtidig fået dagens motion.

25 marts 2

Der går kun ca 30 minutter efter min makker har fået sine stænger ud før hans bidmelder giver lyd fra sig. Men desværre er der ikke fast fisk da han tager stangen. Det samme sker kort tid efter igen. Det er super ærgerligt for ham, men det var jo gode tegn på at der var aktivitet hos fiskene på dagen. Mine stænger havde dog ikke vist noget tegn på noget endnu, så jeg valgte at lægge dem om med friske pva net. Det skulle vise sig at være en god stretegi, for kort efter står jeg og kigger på mine stænger og kan pludselig se min ene hanger løfte sig en cm eller to og falde igen og der sker en gang til, samtidig med at jeg kan se spidsen bøje en smule. Jeg tager straks stangen og får strammet linen op og der er fast fisk og endda med lidt tyngde i. Jeg kalder straks på min søn, som får lov at mærke hvordan den tunge fisk trækker og hjælper med at dreje på hjulet. Fisken kommer ind uden den store dramatik og min makker tager den sikkert med nettet. Da vi får den op er det en fisk i fin størrelse for søen taget i betragtning og en af de største fisk der er set derfra. Vægten siger 5,6 kg og er en fin spejlkarpe i flotte farver. Min søn var både begejstret, men også en smule bange for den store fisk på en gang. Uden tvivl så har han fået en stor oplevelse ud af det, og vi havde en rigtig hyggelig dag ved søen.

25 marts 3

En kommentar

  1. Hej Brian ;)
    Hvad er din opskrift på nachos? De ser rigtig lækre ud.

Besvar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>