Årets absolut sidste fisk

Skrevet af den jan 10, 2016 i I do my run | 0 kommentarer

28 dec 2015 3

Årets absolut sidste fisk

Årets sidste fisketur blev faktisk til en overnatningstur ved et lokalt karpevand. Jeg havde ellers sagt til mig selv, at jeg ikke skulle ud og overnatte i bivvy før hen på foråret når det er blevet noget varmere. Men tingene gik altså anderledes. Valgte på denne form for tur, da jeg først og fremmest har gjort nogle nye indkøb af bivvy osv, som jeg gerne ville ud og have afprøvet inden at karpefiskeriet for alvor vil ligge stille nogle måneder. Den anden grund er, at jeg vurderede at en overnatning ville øge mine chancer for fangst betydeligt.

Jeg ankom hen på eftermiddagen og fik stængerne i vandet og rejst bivvy osv lige inden mørket faldt på. Så da jeg sad og lavede aftensmad over det lille gasblus, så var solen allerede gået ned. Lidt efter kom en kammerat forbi og vi stod og snakkede lidt. Selvom datoen sagde den 28. december, så var jeg ikke for alvor begyndt at fryse endnu. Efter min kammerat kørte hjem kravlede jeg dog inden i bivvy’en og begyndte at se et par film på netflix. Det var egentlig meget hyggeligt. Ved 21 tiden giver min ene alarm en masse bip, men stopper så igen før jeg er nået ud af bivvy. Øv tænkte jeg bare. Det var ellers på den stang jeg havde mest tro på, da den lagde på et spot hvor jeg før har været heldig med fangst. Men der gik ikke lang tid før den begyndte igen og denne gang var der fast fisk. Fighten gik let, da det viste sig at være en mindre fisk på mellem 2 og 3 kg. Der blev lige taget et par billeder og så kom den ellers ud igen.

Resten af natten gik stille og roligt uden nogen forstyrrelser…desværre. Vinden begyndte at tage til og da det blev lyst bestemte jeg mig for at pakken sammen og tage hjem. Sidste tur i 2015 blev heldigvis ikke en 0-tur. Dejligt!

Besvar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>