Der er gang i åen

Skrevet af den jul 14, 2020 i I do my run | 0 kommentarer

1

Der er gang i åen

jeg nåede faktisk lige at blive lidt i tvivl om jeg egentlig skulle have fortsat mit medlemskab af LFSO i år, da jeg var både i tvivl om hvor meget jeg ville komme til at bruge det, da jeg gerne vil se om jeg ikke kan fange min første laks i år. Men samtidig var jeg også i tvivl om hvor meget gang der ville være i år, da jeg langt hen i forsommeren ikke rigtig hørte nogle positive historier om majspringere osv.

Men endelig kom det første store træk efter at det regnede nogle dage og der var ret hård blæst. Det træk kom noget senere end det plejer, men det er super dejligt at der nu er gang i det. Jeg var ved åen en af de første dage efter uvejret sammen med William og vi havde da også en fisk på, som desværre slap fri igen. Derefter ventede jeg lige et par dage før der blev en mulighed for at komme afsted igen. Jeg stod tidligt op og var ved år før kl 5 og kunne begynde mit fiskeri. Der var dog allerede 2 andre på det stykke ved åen hvor jeg gerne ville fiske. Men skidt med det, da det ikke behøver betyde at man ikke fanger noget. Jeg gik tvært imod bare lidt længere væk fra parkeringspladsen og startede mit fiskeri.

Det var en lidt kold morgen og jeg lavede en stor fejl ved ikke at tage min vaders på. Morgendugen sad nemlig frisk og kold på beplantningen og jeg blev hurtigt gennemblødt op til jakken mens jeg gik hen for at starte fiskeriet. Men allerede efter 10-15 fiskeri, så er der fast fisk. Det er ikke nogen kæmpe, men heller ikke en helt lille fisk. Der er virkelig kamp i den og den når at springe 4-5 gange over vandet, selvom jeg ellers gør hvad jeg kan for ikke at presse den for meget. Jeg har desværre tidligere oplevet at for hårdt pres og spring over vandet kan blive lig med en mistet fisk. Heldigvis sker det ikke denne dag og jeg kan lande fisken sikkert i mit net. Det er en rigtig tyk fisk som kun måler 55 cm, men vejer 2,3 kg, hvilket giver en konditionsfaktor på 1,38, hvilket er ret godt.

Fisken kom med hjem og blev tilberedt samme aften, da vi havde gæster på besøg. Jeg kan sige at den smagte rigtig godt

Besvar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>