Endelig makrel!

Skrevet af den aug 6, 2015 i I do my run | 0 kommentarer5 aug 2015 1

Endelig makrel!

“3. gang er lykkens gang” er der et ordsprog der hedder… og i dette tilfælde holdt det  stik. Jeg havde to gange tidligere været afsted efter makrel, og hver gang var jeg kommet en dag for sent. Alle der har fisket makrel ved godt, at enten så er de der eller også så er de der slet ikke. Det er ikke så tit man kun fanger et par enkelte. Og de sidste to gange havde jeg hørt om gode fangster, men kunne ikke komme afsted samme dag. Når jeg så ankom dagen efter var der intet af fange. Derfor var det også med en vis spænding at jeg kom afsted på tur igår med min makker. Vi havde hørt fra en af mine venner der bor ved vestkysten at han havde fanget en god slat om morgenen. Vi bestemte også derfor for at tage afsted lige efter arbejde, så vi kunne være der allerede ved aftenstid.

Da vi ankom fik vi at vide, at en anden lige var kørt hjem pga han ikke havde fanget noget i et par timer, men at de ellers havde fanget pænt med makrel om eftermiddagen. Uha så blev det jo spændende… var de nu mon helt væk for resten af eftermiddagen. Men heldigvis gik det ikke længe fra vi havde snøren i vandet til min ven deroppe fra fik første to makrel på land. Så begyndte det lige så stille af komme fisk på til os alle tre. Det var så fedt endelig at have fundet makrellerne og endda i et ok antal, uden at det gik helt amok dog. Min kone er helt vild med makrel og har også ventet i spænding på at jeg kunne få fanget nogen. Så det var med stor glæde at jeg kunne tage hjem med i alt 33 makrel i spanden, som var fanget af vores lille gruppe på ca 2,5-3 timer.

 

5 aug 2015 3

Besvar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>