Et dejligt job

Skrevet af den okt 2, 2016 i I do my run | 0 kommentarer

29-okt-2016

Et dejligt job

Generelt er jeg rigtig glad for mit job som folkeskolelærer. Men den anden dag var lidt bedre end andre arbejdsdage, da vi nemlig tog på fisketur. Det var en dag med masser af blæst og de foregående dage havde budt på både blæst og regn, så der var lagt op til en dag med muligheder for fangst. Det begynder da også godt, da jeg efter kort tidsfiskeri selv fanger en fin havørred på 33 cm. Et par elever hjælper med landingen og foto af fisken. Jeg ærgrer mig dog lidt over at det var mig der fangede den og ikke en af dem. Men jeg håbede på at det var et tegn på at vi ville fange godt i løbet af de 4 timer vi skulle være ved åen. Desværre blev enden på det at vi ikke fangede mere, men stadig havde en super god dag ved åen.

Besvar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>