Et smut i put and take

Skrevet af den jul 6, 2016 i I do my run | 0 kommentarer

put and take

Et smut i put and take

Min bror ringende igår og spurgte om jeg ikke ville med ham og den ene søn i den lokale put and take sø. De havde ferie, så det skulle lige udnyttes til lidt fiskeri. Min far var også klar på en tur, så han tog også med. Desværre var vejrudsigten ikke alt for godt, og det regnede sådan set uafbrudt de to timer vi fiskede. Men vi valgte at tage afsted alligevel, for så længe man bare er klædt godt nok på, så gør det jo ingenting. Desuden er det super vejr at fiske i. Især synes jeg det ofte har været godt når det har været p&t ørredfiskeri om sommeren, hvis det er lidt koldt og regnfuld. Hvis der er alt for varmt har ørrederne med at stå og ville ingenting.

Min far og min bror valgte at starte med at fiske med powerbait under henholdsvis flåd og på bunden. Jeg valgte at bruge min trofaste lille hvide Hansen Stripper blink på 4 gram. Den har rigtig tit vist sig at være giftig i put and take vande. Igen i dag skulle den vise sig at være god. Allerede i første kast var der fisk. Det var en fin lille regnbueørred på 1,5 kg ca. Da den var landet, så skulle der ikke gå mere end 5 minutter før næste fisk var på krogen. Mikkel blev rigtig god til at lande fiskene med nettet. Efter et stykke tid valgte min far og bror også at skifte til blink af samme type, og ikke lang tid før vi skulle slutte, så fik min bror også en fin regnbueørred på krogen. Det blev dagens største på 2 kg. Jeg havde selv flere fisk der huggede, men ikke blev kroget, så det blev kun til de 2 stk som jeg fangede helt i starten.

På trods af regnen så var det en super hyggelig tur. Det var fedt for min bror at få fanget hans første fisk nogensinde. Det var lidt ærgerligt at Mikkel ikke fik fanget noget mens han stod med stangen, men han blev til gengæld rigtig god til at kaste ud til sidst.

Besvar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>