Fisk på trods af masser af is

Skrevet af den dec 28, 2014 i I do my run | 0 kommentarer

28dec2014-1

Fisk på trods ad masser af is

Det er vist ikke den store hemmelighed at der desværre er kommet is på vandet de fleste steder. Det indskrænker meget mulighederne for at fiske, i hvert fald hvis det er bestemte fisk man vil fange. Jeg var selv afsted på en længere tur i dag sammen med en af mine gode fiskerkammerater. Vi kørte lige forskellige steder hen, for at se på mulighederne for at fiske. På dagens andet spot havde jeg første kontakt med en gedde. Jeg fiskede i dag kun med agnfisk på bunden og jeg kunne se min agn begyndte lige så stille at blive trukket ud ad. Jeg ventede et kort øjeblik og gav et modhug. Nogle mener at det er godt at vente et lille stykke tid til agnen er helt slugt af gedden. Men jeg vil gerne at den er kroget yderligt og let at afkroge igen og giver derfor modhug hurtigt. Desværre var det denne gang en tand for hurtigt og jeg trak derfor krogen ud af agnsfisken og gedden fik sig et gratis måltid.

Herefter kørte vi til dagens 4. og sidste spot. Efter en halv times fiskere, og mens der tilfældigvis kom en flok menneske gående forbi, fik jeg fisk på. Denne gang sad modhugget rigtigt. Jeg troede dog et par gange i fighten at fisken var tabt, men det viste sig bare at være fordi den svømmede i høj fart lige mod mig, så jeg havde svært ved at nå at spole nok line ind. Jeg kunne dog lande en fin gedde på 3 kg foran en del tilskuere, som syntes det var meget spændende. De havde dog gode bud på hvad det kunne være at jeg havde fanget… der løb både kommentarer med “aborre” og “makrel”. hehe.

Efter denne fine fisk fik sin frihed igen, så havde jeg kort tid efter kontakt igen. Denne gang tog fiskene ikke min agn og svømmede med den, men kunne se at den stod og nappede i den. Jeg skulle jo have været klog og slå koldt vand i blodet her og vente på at den blev helt taget. Men desværre gentog jeg dagens tidligere fejl og gav modhug for hurtigt, hvilket igen gav en fisk et gratis måltid og mig en tom krog.

Det var dog dejligt at få lidt flex på klingen, selvom vinteren har gjort sit indtog.

Besvar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>