Ingen sandart i dag, men dog lidt “trøstepræmier”

Skrevet af den sep 29, 2014 i I do my run | 0 kommentarer

viborgsøerne 28 sep1

Ingen sandart i dag, men dog lidt trøstepræmier

Godt træt efter to gode fiskedage ved Volstrup Fiskepark, var weekendens fiskeri dog slet ikke slut. Jeg havde aftalt med Mik Andersen, at vi skulle en tur til Viborgsøerne for at se om vi kunne støve nogle sandart op ved hjælp af Vertikal jigging metoden. Mik har tidligere fanget rigtig mange sandart andre steder på denne metode, men da de steder er blevet dårliger i forhold til sandart, var han på jagt efter et nyt sted. Jeg havde så fået lov at komme med på tur denne dag, for at undersøge om Viborg evt kunne være det nye sandart mekka. Jeg har flere gange hørt om folk der har taget nogle få sandart der, oftest som bifangst ved fiskeri efter gedde. Men lad mig sige det med det samme…. vi fangede ingen sandart denne dag.

Men der er jo aldrig noget, som er så skidt, at det ikke er godt for noget. Så efter vi havde ledt en del på skrænterne de første par timer uden meget held, så begyndte heldet at vende lidt. Vi fandt nogle gode steder, hvor der var nogle rigtig fine aborrer. Det gode ved den metode vi brugte, var at vi ikke fangede alle de helt små aborrer, men kunne nøjedes med nogle i fine størrelser. Jeg endte med at få en fin pose med gode spise fisk med hjem.

De aborrer vi fangede var utrolig flotte fisk med fine farver og godt tykke. Det ser ud som om de trives rigtig fint i Viborgsøerne. Men som tidligere nævnt desværre ingen sandart til os denne dag. Det betyder dog ikke, at de ikke godt kan være der. Det var dogt en rigtig hyggelig dag sammen med Mik og vi fik da snakket en masse mellem vi fangede de fine fisk. Mik havde endda været så flink at medbringe sandwich med hjemmerøget ørred og hjemmedyrkede chili, hvilket bare smagte godt. Så alt i alt en fin dag, selvom vi ikke fik hvad vi kom efter. Men sådan er fiskeri jo engang i mellem.

Besvar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>