KarupÅ gør det igen

Skrevet af den jul 2, 2016 i I do my run | 0 kommentarer

2 juli web2

Her kun 2 døgn efter jeg fangede min første to store fisk fra KarupÅ er jeg lige kommet hjem fra endnu en fantastisk tur. Jeg havde sat mit vækkeur til kl 3.30 og stod op og fik noget at spise før jeg begav mig ud til åen. Jeg havde et par forskellige spots jeg gerne ville prøve og ville fiske til ca kl 9. Så kunne det nemlig passe med at jeg kunne køre ind forbi klubhuset bagefter, hvor der er var rundstykker og kaffe til dem der kom forbi.

Den første strækning jeg ville fiske var der hvor jeg blandt andet fangede den første fisk et par dage før. Men efter at have gået hele strækningen, så havde jeg intet mærket eller set. I hvert fald ikke af fisk, for sådan en morgen er der så mange andre ting at se og høre ude i naturen. Her er det i sig selv en stor oplevelse at gå langs åen mens de fleste mennesker sover. Jeg have lidt tid til overs inden kl blev 9, så jeg bestemte mig til at køre op i den anden ende af zonen, hvor jeg havde fanget fisk nummer 2 sidste gang. Her kunne jeg lige nå at fiske lidt inden klokken blev 9. Kort tid efter jeg ankommer kan jeg se Jepser Palms bil ankomme og får lige vinket til ham og de to andre der er med ham. Så går fiskeriet ellers i gang. Da jeg kommer ned i første sving, så får jeg hug igen samme sted som jeg fangede sidst. Men fisken er slet ikke kroget godt og efter blot 10-20 sekunder før den revet sig løs. Jeg ærgrer mig selvfølgelig rigtig meget, da det kunne være så fedt med endnu en fangst. Jeg prøver at kaste 10-15 gange mere inden jeg indser at jeg ikke fanger den i denne omgang. Jeg må derfor gå videre langt åen. Jeg husker Jesper og Peder har fortalt mig om, at hvis man ser en fisk der ikke vil hugge, så kan det være en god ide at vende tilbage senere igen og give den lidt ro først. Jeg fisker derfor lidt videre ned af åen og da min tålmodighed til sidst bare ikke kan mere, så vender jeg tilbage efter 10-15 minutter. Jeg håber på dette tidspunkt bare at der ikke er nogen der fisker på strækningen bag mig, da det så ikke vil give mig mulighed for at prøve stedet igen. Men til mit held er der helt fri for lystfiskere. Jeg går derfor målrettet hen og prøver igen. Efter de første 5-10 kast må jeg indse at den ikke hugger på den spinner igen. Jeg begynder at tænke på om jeg har skræmt den helt væk eller simpelthen ikke har givet den tid nok til at sunde sig. Jeg tænker dog også at det skal være løgn, at jeg ikke får den til at hugge ordentligt. Jeg sætter derfor en spinner på, som har nogle meget hidsige farver, som er helt modsat den jeg ellers har fisket med. Jeg kaster ud og allerede i første kast er der hug. Denne gang sidder fisken der. Men jeg er meget nervøs under fighten, da oplevelsen med at den rev sig løs tidligere på dagen sidder i mig. Jeg ville næsten ikke kunne klare hvis det skete igen. Heldigvis sker det ikke og fisken må til sidst lade sig nettet. Jeg kan godt se at det er en fin fisk, men skyder den umiddelbart til at være mellem 4 og 5 kg.

Det går hurtigt op til bilen og jeg får ringet til Jesper for at høre om han er langt fra bilerne. Det er han heldigvis ikke og han kommer tilbage for at hjælpe med billeder. Efter endt foto session, så går turen til klubhuset for at få målt og vejet fisken, samt spist rundstykker. Da fisken kommer på vægten siger den 5,5 kg og 78 cm. Den er derved noget tungere end jeg først lige skød den til. Sikken en herlig morgen, og jeg har stadig svært ved at fatte at jeg allerede har fanget 3 flotte fisk denne sæson ved åen. Min første sæson som Karupå fisker er jeg allerede en succes på nuværende tidspunkt.

Besvar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>