Min søns første fisk

Skrevet af den apr 12, 2015 i I do my run | 0 kommentarer

williamsfisk3

Min søns første fisk

Igår var vi afsted på familietur, som gik med shopping og ude og spise på thairestaurant samt is. Det var super hyggeligt. Jeg havde dog aftalt med min kone, at efter al den spisen, så skulle vi køre forbi en sø og fiske lidt. Det var timet således at en af mine kammerater var der i forvejen og han havde så fisket der hele dagen. Han havde været samme sted weekenden før og prøvet lidt og også fanget et par mindre karper på flåd. Så det var jo helt oplagt at min søn skulle prøve om ikke han kunne fange sin første fisk der med hjælp fra farmand. Vi havde pakket det hele dagen før og min søn snakkede ikke om andet end fiskestang og fisk.

williamsfisk1

Heldigvis gik der da heller ikke længe inden de små karper begyndte at bide på. Og da min anden eller tredje fisk var kroget kaldet jeg på min søn, som var tæt på, og så kunne han ellers få lov at hale den ind. Det syntes han var rigtig spændende og jeg er sikker på, at det var en stor oplevelse for ham. Her idag, dagen efter, snakker han stadig om fisken og fiskestangen. Så jeg håber da det bliver en fremtidig lystfisker. Jeg fiskede et par timer med flåd på stedet og sammen med min kammerat så lykkedes det os at fange små 30 karper, med et par lidt større imellem.

williamsfisk2

Besvar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>