Ny PR på skælkarpe

Skrevet af den maj 31, 2015 i I do my run | 0 kommentarer

6

Ny PR på skælkarpe

I en lidt presset weekend, hvor der ikke var tid til den helt lange tur med overnatning osv, så aftalte jeg med en fiskemakker at tage en kort 4 timers tur i et lille vand. Vi vidste at chancen for fisk er ok der, selvom man ikke fisker så længe. Sidst vi var der fangede vi dog ikke noget, men jeg havde to runs som bare ikke blev kroget ordentligt. Jeg håbede derfor at denne tur kunne være en revanche for sidste gang.

Det viste sig dog hurtigt ikke at blive en nultur denne gang, da min makker tager en fin skælkarpe på knap 7 kg allerede efter en halv time. Derefter sker der ikke så meget et stykke tid, men efter sammenlagt 2 timers fiskeri, så får han et run igen på samme stang og samme agn. Det er denne gang en lidt større fisk på 8,13 kg. Jeg bestemmer mig til at låne et par boilies af den type som han fisker med. Det er nogle mainline spicy crap som er dyppet i hemp oil. Det virker bare på denne tur. Der skal dog vise sig at trække lidt ud på denne tur, da jeg først får et run ca 10 minutter før vi skal pakke sammen. Det er min makker som først når hen til stangen og giver et godt modhug og der er fast fisk. Herefter overtager jeg stangen og får fightet fisken rigtig fint. Den har godt med kræfter og vil ikke bare lige med ind. Men det ender heldigvis med at den er i nettet. Vægten siger 8,21 kg og dermed turens største og en ny PR for mig. I det jeg sidder med fisken i nettet og lige har afkroget det, så får min makker faktisk et run mere. Han løber over og giver modhug og fisken er der. Den giver lidt kaos med en fisk i nettet stadig. Men fisken hopper dog af efter kort tid.

Alt i alt en rigtig god og hyggelig tur, hvor der var masser af flex på klingen

Besvar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>