Ny sø giver fisk

Skrevet af den mar 23, 2017 i I do my run | 0 kommentarer

marts 2017 1

Ny sø giver fisk

Nogle gange skal man kæmpe længe for at knække koden og finde ud  af hvordan man skal fiske en sø. Og andre gange er man heldig/god at få hul på det med det samme. Sådan var det med den sø jeg besøgte tidligere på måneden sammen med en kammerat. Han har fisket den flere gange sidste år og fanget fine fisk derfra, men for mig var det første tur til søen. Det er en dejlig lille skovsø, som ligger helt for sig selv og hvor det kræver at man tager en rask lille gåtur i terrænet for at nå til. Men når man så er nået frem, så er det også en hyggelig oase for hverdagens travle liv. På denne tur valgte jeg at køre med pop ups på alle 3 stænger, da jeg ikke havde en bedre ide til hvad jeg skulle starte med eller hvordan bunden ville være. Det viste sig ret hurtigt at være et godt valg, da jeg efter ca halvanden time fanger en flot spejlkarpe på ca 3,5-4 kg. Desværre så var det eneste fisk vi fangede denne dag, da vi ellers så en masse aktivitet rundt i søen. Vi prøvede at kaste til de steder vi så fisk, men desværre kunne vi ikke lokke dem til noget. Jeg ser frem til næste tur til søen her i den kommende fremtid, så må vi se om jeg kan gentage succen.

Besvar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>