Sild ved Oddesund

Skrevet af den apr 5, 2015 i I do my run | 0 kommentarer

sild1

Sild ved Oddesund

Jeg prøvede noget nyt i dag… nemlig at fange sild. Det er en af de former for fiskeri jeg endnu ikke har prøvet, men i dag kom chancen. For noget tid siden snakkede jeg med min fiskemakker omkring havfiskeri, da han er meget erfaren i den form for fiskeri. Vi aftalte at vi skulle afsted når engang sildene kom ind. De sidste par dage har der så været meldinger om fangster af sild forskellige steder i nærheden, så nu skulle det være. Vi begav os til Oddesundbroen for at fiske et par timer. Det var dog ikke et opløftende syn at gå hen af broen, da vi ikke så en eneste fisk hos dem der stod der. Og fiskere var der ellers nok af. Men vi gik i gang, og da vi havde fisket et kvarters tid, kom min kone og søn forbi for at se til os. Lige mens de er hos os hiver jeg de to første sild på land….. yes dagen bliver ikke en nul-tur. Men vi havde ikke så meget at frygte, for derefter gik det slag i slag og vi fik da tilsammen fyldt en hel spand med 40-50 store sild. Det var super sjovt at prøve og bestemt ikke sidste gang at jeg fisker sild. Her i foråret håber jeg også at det bliver til hornfisk for første gang.

Besvar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>